© Kuva: Getty Images

Huuhkaja-tähteä säästeltiin paluumatsissa – ”Kaikki meni suunnitelmien mukaan”

Huuhkajien tähtipelaaja Roman Eremenko teki keskiviikkona paluun tositoimiin pitkän tauon jälkeen.

Eremenko kävi marraskuussa leikkauspöydällä ja pelitaukoa tosipeleistä tuli yhteensä noin kolme kuukautta. Moskovan TsSKA;n päävalmentaja Leonid Slutski säästeli Eremenkoa, kun moskovalaisseura rökitti Vålerengaa treenipelissä 4-1.

– Eremenko pelasi suunnitellusti puoli tuntia. Onneksi mitään pahoja tuntemuksia ei ilmaantunut ja kaikki menee suunnitelmien mukaan, Slutski sanoi RIA Novostille.

– Toivottavasti Eremenko voi pelata enemmän viimeisellä harjoitusleirillä.

TsSKA vetää viimeisen valmistavan leirinsä Marbellassa 10.-24. helmikuuta. Luvassa on vielä neljä harjoitusmatsia ennen kuin kausi jatkuu Venäjällä. TsSKA:n treenivastustajat ovat Amkar (14.2.), Dinamo Moskova (18.2.), Anzhi (21.2.) ja Malaga (24.2.).