Jos Mestarien liigan voittaa puolustamalla, pokaali matkaa Espanjaan

Mestarien liigan neljännesvälierien avausosat on pelattu ja viimeisimpänä pelipäivänä Atletico Madrid haki vieraista maalittoman tasapelin PSV Eindhovenia vastaan. Tulos ei sinällään ole yllätys – ainakaan espanjalaisseuran nollapelin vuoksi -, jos katsotaan tilastoja.

Atletico Madrid -luotsi Diego Simeonella on koko Mestarien liigan pienin päästettyjen saldo päävalmentajaksi, kun huomioidaan yli 15 ottelua kilpailussa valmentaneet miehet.

Simeone on luotsannut Atleticoa vuodesta 2011 ja tämä on miehen ainoa seura, jonka kanssa hän on pelannut Mestarien liigaa. Atletico on argentiinalaisen alaisuudessa päästänyt Mestarien liigassa vain 0,62 maalia ottelua kohden.

Muista nykyluotseista top5:een mahtuu vain Luis Enrique, jonka kahden kauden aikana hyökkäysvoimaisena joukkueena etenkin tunnettu Barcelona on päästänyt omiinkin vain 0,75 maalia ottelua kohden.