© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho löytänyt uuden työpaikan? – Haluaa haastaa vanhan kilpakumppanin

Jose Mourinho neuvottelee manageripestistä Manchester Unitedin kanssa, huhuilee Sky Sport Italia. Lähteen mukaan neuvottelut ovat loppusuoralla. Sopimus alkaisi ensi kesänä.

Chelseasta joulukuun loppupuolella pois potkittua Mourinhoa on viety spekulaatioissa Old Traffordille jo pidemmän aikaa. Pep Guardiolan nimittäminen Manchester Cityn pääkäskijäksi on vain kiihdyttänyt huhuja. Mourinho ja Guardiola kilpailivat keskenään jo aikanaan La Ligassa, kun portugalilainen valmensi Real Madridia ja Guardiola Barcelonaa. Mourinhon kerrotaan haluavan haastaa vanhan kilpakumppaninsa.

United-manageri Louis van Gaalin sopimus kestää kesään 2017 saakka. Mies on saanut tällä kaudella isoa kritiikkiä United-faneilta. Joukkue tosin pelasi tiistaina loistavaa jalkapalloa kotikentällään kukistaen Stoken numeroin 3-0.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!