© Kuva: Getty Images

Jose Mourinholle eksoottinen työtarjous?

Chelseasta joulukuussa potkut saanut Jose Mourinho lienee tällä hetkellä Euroopan nimekkäin sopimukseton päävalmentaja.

Paljon urallaan voittanutta portugalilaista on viety huhuissa lähinnä Manchester Unitediin. Viimeksi tänään Manchester Evening News väitti Unitedin aloittaneen sopimusneuvottelut Mourinhon edustajien kanssa.

Mourinho kiinnostaa myös jalkapalloon tällä hetkellä rahaa paljon sijoittavassa Kiinassa, kertoo Daily Mail. Lehden mukaan miestä ei kuitenkaan oltaisi viemässä valmennushommiin, vaan Mourinholle olisi tarjottu roolia eräänlaisena neuvonantajana, jonka tarkoitus olisi parantaa paikallisen jalkapallon tasoa ja lisätä Superliigan houkuttelevuutta.

Kiinan pääsarjassa valmentaa toki maineikkaita miehiä, kuten Sven-Göran Eriksson ja Luiz Felipe Scolari.

Kiinan seurajalkapalloilu on ollut tällä viikolla otsikoissa, sillä maahan on hankittu isolla rahalla pelaajia Euroopasta. Jackson Martinezin lähti maahan 42 miljoonalla eurolla ja Alex Teixeira 50 miljoonalla eurolla.