© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: ”Raha ei ole ainoa ratkaisu”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp väittää, ettei raha ole hänen huolenaiheensa ensi kautta rakentaessa.

Esimerkiksi takavuosien Liverpool-tähden Mark Lawrensonin mukaan seuran pitäisi investoida jopa 200 miljoonaa puntaa pelaajiin ollakseen kilpailukykyinen. Liverpool on jo viime vuosina pistänyt haisemaan suuria rahasummia joukkuettaan rukatessa, mutta tulokset ovat olleet laihoja.

Kloppin mukaan rahan lisäksi on muita keinoja rakentaa vahva joukkue.

– Olen tarpeeksi kärsivällinen. Haluaisin voittaa jokaisen ottelun ja olen todella, todella pettynyt tappioiden jälkeen, mutta aurinko nousee aina seuraavana päivänä [oli käynyt miten hyvänsä], Klopp pohdiskeli.

– Tappio ovat hyödyksi ja sitä rakastan tässä työssä. [Vahvan joukkueen rakentamisessa] ei ole kyse pelaajasiirroista. Jos saamme haluamamme pelaajat, otamme heidät. Jos emme, emme valita rahan määrästä vaan yritämme tehdä asiat toisin. Siinä se.

Liverpool kohtaa Manchester Cityn Englannin liigacupin finaalissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!