Juventus-luotsi: ”Meidän pitää uskoa enemmän kykyihimme”

Juventus sai toivonkipinän Mestarien liigan jatkopaikkaan, kun joukkue onnistui nousemaan 0-2-tappioasemasta tasapeliin Bayern Müncheniä vastaan kotipelissä. Vieraissa tekemistä tosin vielä riittää, kun vastustaja on etulyöntiasemassa vierasmaaliensa turvin.

Torinolaisseuran päävalmentaja Massimiliano Allegri näki joukkueeltaan puuttuneen itseluottamusta alussa, kun Bayern vyörytti peliä.

– Meidän pitää vieraspelissä jatkaa siitä, mihin toisella jaksolla nyt jäimme eikä pelata kuten virheiden sävyttämällä avausjaksolla. Puolustamisemme olisi pitänyt olla parempaa, mutta loimme kaikkiaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Paransimme toisella jaksolla, kasvatimme itseluottamusta ja saimme palkinnon siitä, Allegria siteerattiin Football-Italialla.

Bayern München hallitsi palloa 70-prosenttisesti, kun Allegri näki miehistöltään puuttuneen itseluottamusta.

– Niin kauan kuin Bayern pystyi pitämään tiettyä tempoa, olimme vaikeuksissa. Kun he menettivät sen, me tulimme esiin. Meidän pitää uskoa jatkossa enemmän kykyihimme eikä vain maata alhaalla.

– Tämä osoittaa, että Mestarien liigassa tarvitaan enemmän uskoa ja rohkeutta. Uskomme totta kai mahdollisuuksiimme jatkopaikasta. Tämä nousu antoi meille lisää itseluottamusta.