© Kuva: Juha Tamminen

Kasper Hämäläiselle maali uuden seuransa paidassa

Kasper Hämäläinen iski uudelle seuralleen Legia Varsovalle maalin, kun joukkue kukisti norjalaisen pääsarjaseuran Stabaekin ystävyysottelussa perjantaina 2-0-lukemin. Kyseessä oli viimeinen lämmittelyottelu seuralle ennen Puolan sarjan talvitauon päättymistä.

Hämäläinen siirtyi seuraan toisesta puolalaisjoukkueesta Lech Poznanista tammikuussa. Hämäläinen teki Legialle maalin (videolinkki) jo epävirallisessa debyyttiottelussaan tammikuun puolessa välissä, kun joukkue kaatoi yhdysvaltalaisen PSC Elite Teamin 5-0-lukemin Maltan harjoitusleirin yhteydessä.

Legia lähtee sarjan kevätpuoliskolle kakkossijalta viiden pisteen takamatkalta Piast Gliwicestä. Legia jatkaa sarjaa 14. helmikuuta ottelulla Jagiellonia Bialystokia vastaan.