© Kuva: Getty Images

Kauden ykköstykki jatkoi tuhoisaa kulkuaan – maali per ottelu!

Euroopan suurimpien sarjojen kovin maalintekijä löytyy Italiasta. Tarkemmin sanottuna maan eteläosasta.

Napolin kärkimies Gonzalo Higuain teki jo kauden 24:n maalinsa Serie A:ssa joukkueen kaataessa vieraissa Carpin. Maali syntyi rankkarista toisella jaksolla 69. minuutilla. Napoli sai pelata reilun puoli tuntia miesylivoimalla.

Napoli johtaa sarjaa ennen Juventusta paremman maalieronsa turvin. Juventus voitti Frosionen sunnuntaina 2-0-kukemin, mikä oli joukkueelle peräti 14:s voitto putkeen. Tämä on seuran uusi ennätys. Serie A:n voittoputkiennätys on Inter Milanin nimissä, kun joukkue voitti kaudella 2006-2007 peräti 17 ottelua putkeen.

Higuain on tehnyt 24 maalia 24 otteluun. Euroopan suursarjojen seuraavaksi parhaat maalintekijät ovat 20 osumaa PSG:lle Ranskassa tehnyt Zlatan Ibrahimovic ja yhtä monta kertaa verkkoa Dortmundin paidassa heilutellut Pierre-Emerick Aubameyang.

Cristiano Ronaldo, Luis Suarez ja Robert Lewandowski ovat tehneet 19 maalia mieheen.