© Kuva: Getty Images

Kohusiirron tehnyt Huuhkaja-hyökkääjä debytoi uudessa seurassaan – joukkueelle murskavoitto

Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Kasper Hämäläinen on tehnyt ensiesiintymisensä Legia Varsovan paidassa Puolan Ekstraklasassa. 29-vuotias suomalainen tuli vaihdosta kentälle 65. minuutilla joukkueen johtaessa Jagielloniaa 3-0. Legian kotikentällä pelattu ottelu päättyi lopulta isäntien 4-0-voittoon. Hämäläinen ei päässyt vielä maalien makuun.

Hämäläinen siirtyi tammikuun alussa Legiaan vapailla papereilla. Mies pelasi tammikuusta 2013 viime vuoden loppuun Legian kilpailijan, Lech Poznanin, riveissä. Siirto veriviholliseen aiheutti paljon keskustelua, ja Lech-fanit ilmaisivat avoimesti pettymyksensä suomalaisen ratkaisuun.

Ottelu oli Legian ensimmäinen talvitauon jälkeen. Joukkue on tällä hetkellä Puolan pääsarjan kakkosena.