Kuva: Arsenal-kärjellä upea paikka ennen vastustajan voittomaalia – Barca-toppari sääntöjen rajamailla

Arsenal-hyökkääjä Olivier Giroud näki Barcelona-tappion yhtenä ratkaisuhetkenä espanjalaisseuran maalivahdin Marc-Andre ter Stegenin venytyksen alakulmasta ranskalaiskärjen puskuun 71. minuutilla.

Saksalaisvahti säilytti tuolloin tilanteen 0-0:ssa ja seuraavasta hyökkäyksestä Barcelona iski voittomaalinsa. Arsenalin tilanteessa Giroud puski alakulmaa kohti, mutta voimaa ei ollut tarpeeksi ja ter Stegen ehti torjuntaan. Tilanteessa Barca-toppari Javier Mascherano roikkuu selvästi Arsenal-kärjen paidassa, mutta hyökkääjä ei lähtenyt tällä selittelemään.

– Se torjunta lienee ratkaisuhetki. Olin kaksinkamppailussa puolustajan kanssa ja sain kuitenkin mielestäni hyvän puskun aikaan, mutta maalivahti torjui sen. Emme olleet tarpeeksi huolellisia ja he viimeistelivät hienosti perään vastaiskusta, Giroud kommentoi Arsenalin kotisivuilla.

Barcelona ja Lionel Messi iskivät vielä toistamiseen ja ottelupari lienee 2-0-lukemin jo taputeltu ennen toista osaottelua Espanjassa.