© Kuva: Getty Images

La Ligan huippuseuran yllätyskauppa käynnisti spekulaatiot – palaako Chelsea-hyökkääjä Madridiin?

Atletico Madrid kauppasi tänään seuraan viime kesänä siirtyneen Jackson Martinezin yllättäen kiinalaisseura Guangzhou Evergrandeen. La Ligan sarjataulukossa toisena oleva Atletico sai kaupassa Marcan mukaan peräti 42 miljoonaa euroa.

Madridilaisseuran hyökkäystilanne on tällä hetkellä vaikea, sillä joukkue vaikuttaa olevan vahvasti Antoine Griezmannin varassa. Fernando Torres ja Luciano Vietto eivät ole toistaiseksi onnistuneet tukemaan ranskalaiskärkeä maalien muodossa kovinkaan vakuuttavasti – ei siinä tosin onnistunut Martinezkaan.

Marcan mukaan Martinezin kauppa ja massiivinen siirtosumma mahdollistavat Chelsean hyökkääjän, Diego Costan tavoittelemisen. Atleticon kerrotaan haluavan Costan takaisin joukkueeseensa.

Costahan siirtyi Chelseaan Atleticosta kesällä 2014 ja oli tärkeässä roolissa seuran juhliessa keväällä 2014 La Ligan mestaruutta.

Ongelmaksi muodostunee kuitenkin se, että Atletico on saamassa ensi kesän ja tammikuun siirtoikkunat kattavan siirtokiellon, joka toteutuessaan estäisi seuraa hankkimasta uusia pelaajia ennen kesää 2017.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!