© Kuva: Getty Images

Lehti: Himoittu tähtipelaaja hämmentynyt – Barcelona ei haluakaan häntä

Juventuksen Paul Pogbaa vietiin viime kesänä huhuissa ympäri Eurooppaa -etenkin Barcelonaan. Mies kuitenkin päätti jäädä vielä toistaiseksi Italian suurseuraan.

Barca-siirtoa vaikeutti myös seuran tuolloin kärsimä siirtokielto, jonka myötä 22-vuotias ranskalainen ei olisi saanut pelata lainkaan virallisia otteluita syyskaudella.

Espanjalaislehti Mundo Deportivo kertoo nyt, että Barcelona ei ole enää huippulupauksen perässä vaan aikoo vahvistaa joukkueen puolustusta ja hyökkäystä isomman luokan värväyksillä. Lehden mukaan katalaaniseuran päätös on yllättänyt Pogban täysin ja siirtoon varautunut keskikenttämies on hämmentynyt ratkaisusta.

Pep Guardiolan siirtyminen Manchester Cityn manageriksi on kiihdyttänyt spekulaatioita Pogban lähdöstä Englantiin. Joukkue suorastaan huutaa Pogban kaltaista maailmanluokkaa olevaa monipuolista keskikenttämiestä.