© Kuva: Getty Images

Lehti: Jose Mourinho suunnittelee jo ostoksiaan Manchester Unitedissa – tämän tähtihyökkääjän hän haluaa

Jose Mourinhoa on viety Manchester Unitedin peräsimeen siitä saakka, kun hän sai potkut Chelseasta joulukuun lopulla.

Brittilehdissä on viime viikkoina noussut pinnalle huhu, että portugalilaismanageri korvaisi Unitedia tällä hetkellä luotsaavan Louis van Gaalin ensi kesänä, vuotta ennen hollantilaisen sopimuksen päättymistä. Van Gaal on toistuvasti kiistänyt olevansa lähdössä.

Italialaislehti Gazzetta dello Sport kertoo kuitenkin, että Mourinho suunnittelee jo kesähankintoja Unitediin. Lähteen mukaan mies on asettanut ykköstavoitteekseen Inter Milanin kapteenin, Mauro Icardin hankkimisen.

22-vuotias argentiinalainen on paukuttanut tällä sesongilla 10 maalia pelaamassaan 21 Serie A -ottelussa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!