© Kuva: Getty Images

Lehti: Jose Mourinhon pesti Manchester Unitedissa on varmistunut – luvassa massiivinen palkka

Portugalilaislehti Diario de Noticias kertoo Jose Mourinhon siirtyvän Manchester Unitedin manageriksi ensi kesänä. Nykyluotsi Louis van Gaalin sopimushan päättyy kauden 2016-2017 päätteeksi. Jo jonkin aikaa on huhuiltu, että mies jättää seuran viimeistään tämän kauden jälkeen.

Portugalilaislehti kertoo 3-vuotisen sopimuksen takaavan Mourinholle 20 miljoonan euron vuosipalkan. Lisäksi Valioliigan mestaruus toisi miehelle viiden miljoonan euron bonuksen.

Aiemmin tänään toinen portugalilaislehti, Correio de Manha, kertoi Mourinhon etsivän asuntoa Manchesteristä.

Urallaan muun muassa kahdesti Mestarien liigan voittanut Mourinho ei ole valmentanut Englannissa muualla kuin Chelseassa. Lontoolaisseura antoi miehelle potkut viime joulukuussa heikosti sujuneen alkukauden jälkeen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!