© Kuva: Getty Images

Lehti: Juventus-tähti haluaa Barcelonaan – tiellä kuitenkin esteitä

Juventuksen keskikentän moottori, Paul Pogba, haluaa siirtyä Barcelonaan, väittää espanjalaislehti Sport.

Lehden mukaan Pogba on tehnyt valintansa, mutta siirto on vielä kaukana toteutumisesta. Blaugrana ei ole valmis maksamaan ranskalaistähdestä vaadittua noin 80 miljoonan euron siirtosummaa eikä myöskään miehen palkkapyyntöä.

Sport kertoo, että Manchester City ja Chelsea eivät ole myöskään valmiita maksamaan Pogbasta vaadittua siirtosummaa. Aiemmin huhuissa mainittu PSG taas aikoo kesällä sijoittaa voimakkaasti uuteen hyökkääjään Zlatan Ibrahimovicin luultavasti jättäessä seuran.

Real-valmentaja Zinedine Zidane pitää maanmiestään huippuluokan pelaajana, mutta Sport kertoo, että seuran puheenjohtaja Florentino Perez ei ole lämmennyt vielä ajatukselle Pogban hankkimisesta. Perezin mielestä Pogba on liian kallis, ja lisäksi Real-pomo ei ole halukas maksamaan Pogbasta vaadittua summaa keskikenttäpelaajasta.