© Kuva: Getty Images

Lehti: Liverpool-tähti kypsynyt jatkuvaan kritiikkiin – haluaa vaihtaa seuraa

Liverpool-hyökkääjä Daniel Sturridge on kyllästynyt jatkuvaan kritiikkiin ja haluaa vaihtaa ensi kesänä seuraa, väittää brittilehti Daily Mail. 26-vuotias Sturridge haluaa uuden alun uralleen tuoreessa ympäristössä.

Englannin maajoukkuehyökkääjän loukkaantumisalttius on herättynyt paljon keskustelua Liverpoolissa. Pool-manageri Jürgen Klopp totesi marraskuun loppupuolella brittimedialle, että ”Sturridgen on opittava normaalin kivun ja todellisen kivun välinen ero.”

Chelseasta tammikuussa 2013 siirtynyt Sturridge on parhaimmillaan huippuluokan kärkimies. Mies teki muun muassa kaudella 2013-2014 peräti 22 osumaa 29 Valioliiga-ottelussa pelatessaan Pool-hyökkäyksessä Luis Suarezin rinnalla.

Manchester Unitedin ja Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut Sturridgesta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!