© Kuva: Getty Images

Lehti: Liverpool yritti hankkia argentiinalaistähden siirtoikkunan viime hetkillä – löi tiskiin 30 miljoonaa euroa

Italialaislehti Corriere della Sera väittää Liverpoolin yrittäneen hankkia Inter Milanin kapteenin Mauro Icardin siirtoikkunan viimeisenä päivänä 1. helmikuuta.

Lähteen mukaan Pool tarjosi 22-vuotiaasta argentiinalaisesta peräti 30 miljoonaa euroa. Inter ei kuitenkaan ollut valmis luopumaan miehestä, koska he eivät olisi ehtineet hankkia hänelle korvaajaa.

Pool neuvotteli tammikuun loppupuolella Shakhtar Donetskin Alex Teixeiran hankkimisesta, mutta ukrainalaisseura nosti brassikärjen hinnan liian korkealle. Tästä syystä englantilaisseura joutui ilmeisesti etsimään muita vaihtoehtoja.

Icardi on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia Serie A:ssa. Italialaislähteiden mukaan mies on kuitenkin ajautunut riitoihin Interin päävalmentajan Roberto Mancinin kanssa. Mies aloitti sunnuntaina Milanon paikallisottelun vaihtopenkillä. Kentälle päästyään hän tuhri 0-1-tilanteessa rangaistuspotkun Milanin lopulta nöyryyttäessä Interiä numeroin 3-0.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!