© Kuva: Getty Images

Lehti: Manchester United -tähteä koskeva paljastus liikaa – ”Superagentti” ryhtyi toimiin

Portugalilainen Jorge Mendes on saanut lempinimen ”Superagentti” seurauksena laajasta ja nimekkäästä asiakaskunnastaan, johon kuuluvat muun muassa Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria ja Thiago Silva.

Football Leaks -sivusto on viimeisten viikkojen aikana vuotanut muun muassa kopioita useista pelaajasopimuksista verkkosivuillaan. Paljastuksen kohteena on ollut esimerkiksi Mendesin asiakkaan, David de Gean kariutunut siirto Real Madridiin.

The Sun -lehden mukaan Mendes onkin nyt kyllästynyt sopimusneuvotteluja koskeviin paljastuksiin ja palkannut Internet-vakoiluun erikoistuneen yrityksen löytämään syylliset vuotoihin. Agentti epäilee, että hänen firmansa on sivuston kohteena.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!