© Kuva: Getty Images

Lehti: Valioliigan kohuhyökkääjä ei irtoa halvalla – 32 miljoonan euron tarjouskaan ei riitä

WBA:n kärkimies Saido Berahino on ollut tammikuun siirtoikkunan yksi puhutuimmista pelaajista. Brittilähteiden mukaan useat seurat ovat edelleen kiinnostuneita hankkimaan 22-vuotiaan huippulupauksen tänään siirtoikkunan ollessa vielä auki viimeistä päivää.

The Independentin mukaan Newcastle on nyt tarjonnut peräti 24 miljoonaa puntaa (32 miljoonaa euroa) Berahinosta, mutta WBA ei ole vieläkään valmis kauppaamaan miestä. Myös Stoken kerrotaan olevan edelleen mukana kilpailussa nuorukaisesta.

Berahino aiheutti kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä pienen kohun kritisoituaan avoimesti Twitter-tilillään seuran puheenjohtajaa Jeremy Peaceä todeten muun muassa, ettei ”koskaan enää pelaa hänen alaisuudessaan.” Silloin WBA ei suostunut kauppaamaan Berahinoa Tottenhamiin.

Englantilaishyökkääjä teki viime kaudella peräti 14 maalia Valioliigassa. Tämä kausi on kuitenkin ollut varsin vaisu, ja mies on onnistunut iskemään toistaiseksi vain kolme osumaa Englannin pääsarjassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!