© Kuva: Juha Tamminen

Liigan läpimurtopelaajalle jatkosopimus – ”Haluan ulkomaille pelaamaan”

Ainakin yksi viime liigakauden läpimurtopelaajista jatkaa Veikkausliigassa.

VPS:ssä vuoden pelaajaksi valittu Pyry Soiri on tehnyt jatkosopimuksen 2017 loppuun saakka.

– Täällä annettiin minulle viime kaudella selkeä mahdollisuus. Viihdyn Vaasassa ja minulla on edellytykset kehittyä yksilönä juuri täällä. Tosi hyvät fiilikset uusitun sopimuksen tiimoilta, Soiri kertoo Vepsun verkkosivuilla

– Halusin näyttää ja tehdä läpimurron. Olin onnekas, että sain peliaikaa ja sitä myötä onnistumisia. Joukkueella oli takkuista, mutta Pete nosti meidät pohjalta. Hän on hyvä valmentaja, joka haluaa kehittää peliämme ja meitä pelaajia, mutta myös ennen kaikkea itseään. Meillä on hyvä projekti menossa ja on mukavaa olla osa sitä.

– Itse haluan ulkomaille pelaamaan vielä joskus. Se vaatii hirveästi hommia ja mielestäni Vepsu antaa sille työlle hyvät puitteet, koska näkee, että täällä panostetaan kovasti, niin seuran kuin joukkueen eteen. Muun muassa uusi stadion on osoitus siitä.