© Kuva: Getty Images

Liverpool into piukassa ManU:n kohtaamisesta Eurooppa liigassa: ”ManU kuulostaa todella hyvältä”

Liverpoolin pelaajat ja valmentajat tuntuvat olevan lähinnä innoissaan, kun vastaan arvottiin Eurooppa liigassa rakas verivihollinen Manchester United.

– Siitä tulee ottelupari, jota todellakin kannattaa odottaa. Toki eurokentillä sitä odottaa kohtaavansa jonkun toisen maan joukkueita, mutta Manchester United on joukkue, jota odotamme nyt todella paljon. Siitä tulee hieno taistelu, sanoi joukkueen maalivahti Simon Mignolet Liverpool Echolle.

– Me pelasimme heitä vastaan viimeksi erittäin hyvin, vaikka hävisimme 0-1. Emme silloin olisi ansainneet tappiota. Nyt on hyvä mahdollisuus parantaa tuosta. Ei tässä vaiheessa turnausta ole edes helppoja vastustajia. Manchester United kuulostaa tosi hyvältä, vahvisti manageri Jürgen Klopp.