© Kuva: Getty Images

Mahdollinen yllätyssiirto – Real Madridin luottomies Chelsean kiikarissa?

Chelsea on kiinnostunut hankkimaan Real Madridin Toni Kroosin keskikentälleen, kirjoittaa Calciomercato-sivusto.

Bayern Münchenistä Espanjaan kesällä 2014 siirtynyt saksalainen on saanut hyvin vastuuta Real Madridissa tällä kaudella – Kroos on saanut samalla tavalla peliaikaa sekä – nyt jo erotetun Rafa Benitezin – että Zinedine Zidanen alaisuudessa.

Chelsean keskikentän keskusta oli varsinkin alkukaudesta isoissa vaikeuksissa Cesc Fabregasin ja Nemanja Maticin alisuorittaessa. Joukkue on kuitenkin parantanut myös tällä osa-alueella Jose Mourinhon saatua potkut ja Guus Hiddinkin otettua ohjat.

Etenkin loistavasta potkutekniikastaan tunnettu 26-vuotias Kroos oli kesällä 2014 voittamassa maailmanmestaruutta Saksan kanssa. Mies pelasi jokaisen kamppailun alusta loppuun.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!