© Kuva: Getty Images

Manchester United -pelaajia uhkaa palkanalennus

Eilen Tim Sparvin kipparoimalle tanskalaiselle FC Mitjyllandille hävinneen Manchester Unitedin pelaajia uhkaa palkanalennus, mikäli seura ei pääse ensi kaudeksi Mestareiden liigaan, väittää brittilehti The Sun.

ManU-pelaajilta leikattaisiin palkoista jopa neljännes.

Palkkoja vähäisen pelimenestyksen seurauksena leikkaavaa sopimuspykälää alkoi Manchesterissa ajaa entinen manageri Sir Alex Ferguson muun seurajohdon kanssa ennen skottimanagerin lopettamista vuonna 2013, väittää brittilehti.

Sittemmin pykälä on lehden tietojen mukaan sisällytetty kaikkiin uusiin sopimuksiin.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa viidennellä sijalla. Matkaa Mestareiden liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaan on kuusi pistettä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!