© Kuva: Getty Images

ManCityn manageri myöntää: ”Meillä on nyt valtavan isoja ongelmia”

Manchester City on kahden kotitappion myötä pudonnut Valioliigassa jo sijalle neljä ja ero kärkijoukkue Leicesteriin on kuusi pistettä.

City on hävinnyt liigassa kaksi edellistä kotipeliään, Tottenhamille ja Leicesterille. Tänään joukkue kohtaa FA Cupissa Chelsean.

– Emme olisi todellakaan odottaneet häviävämme kahta peräkkäistä kotiottelua kovimpia kilpailijoitamme vastaan. Olemme analysoineet tarkkaan miksi niin kävi ja mitä virheitä teimme, sanoo Cityn chileläismanageri Manuel Pellegrini Setanta Sportsin mukaan.

– Toivotaan että pystymme korjaamaan nuo virheet FA Cupissa Chelseaa vastaan. Olemme tehneet rajusti töitä tällä viikolla päästäksemme alkukauden vireeseen.

Otteluruuhka pakottaa Pellegrinin koviin ratkaisuihin. Keskiviikkona on edessä tärkeä Mestarien liigan kamppailu Kiovan Dynamon vieraana, joten hän kaavailee lepuuttavansa Chelseaa vastaan Vincent Kompanya, Sergio Agueroa, David Silvaa, Raheem Sterlingia ja Yaya Tourea.
Tilanne on hankala, sillä sairaslistalla ovat Bacary Sagna, Wilfried Bony, Jesus Navas, Kevin De Bruyne, Eliaquim Mangala, Samir Nasri ja Fabian Delph.

– Tämä on meille nyt valtavan iso ongelma ja erittäin hankala tilanne. Jos cupin ottelu olisi ollut lauantaina, olisi tilanne aivan erilainen. Meillä on tällä hetkellä käytössä ainoastaan 13 ykkösjoukkueen aikuista pelaajaa ja edessä on Mestarien liigan ottelu.

– Seuraava peli on aina se tärkein, mutta nyt on ihan pakko tehdä poikkeus. Pelimäärä on valtava. Jos englantilaiset joukkueet haluavat menestyä Mestarien liigassa, on tähän asiaan saatava joku muutos, Pellegrini ärisi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!