ManU-floppi saa yksityisoppia seuralegendalta: ”Nopeita käännöksiä pallon kanssa”

ManU:un kovin odotuksin kesällä PSV:stä tullut Memphis Depay on puolustautunut arvostelulta.

22-vuotiaan hollantilaisen mielestä on ymmärrettävää, että kaikki ei mene uudessa seurassa kuin Strömsössä.

– On avain normaalia, että kaikki ratkaisut eivät ole oikeita ja virheitä sattuu. Virheiden tekeminen on osa oppimista ja niiden avulla voi tulla paremmaksi pelaajaksi ja saada kokemusta, Depayta siteerattiin Goal-sivustolla.

Depay on ollut  Ryan Giggsin yksityisopissa joukkueen harjoituksissa. Erityishuomiona on ensimmäisen kosketuksen hiominen yhdistettynä nopeaan suunnanvaihdokseen. Kukapa olisi tässä parempi opettaja kuin kaiken ManU:n kanssa voittanut ja parikymmenen vuoden upean uran seurassa pelannut walesilaisvirtuoosi.

– Harjoittelen nopeiden käännösten tekemistä pallon kanssa. Jos harjoittelen ”Giggsyn” kanssa, hän pelaa minulle pallon ja käännyn nopeasti käyttäen joko jalan ulko- tai sisäterää. Kun ensimmäinen kosketus onnistuu, on mahdollista päästä ampumaan hyvä laukaus maalia kohti.

Pari muuta seuralegandaa toivoo tiettävästi Giggistä seuraavaa manageria ManU:lle Jose Mourinhon sijaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!