Mixu Paatelaisen joukoille hieno päänahka Skotlannin cupissa – Toivo sarjassa säilymiseenkin kasvaa!

Skotlannin liigassa jumbona oleva Mixu Paatelaisen luotsaama Dundee United kukisti Skotlannin cupin 5. kierroksen ottelussa toisen pääsarjaseuran Partick Thistlen 1-0-lukemin ja eteni kilpailun puolivälieriin.

Voittomaali syntyi ottelun 85. minuutilla Scott Fraserin laukauksella. Ottelu oli joukkueelle jo toinen voitto putkeen, kun edellisellä sarjakierroksella Kilmarnock sai kuonoon 5-1-lukemin.

Unitedissa kevätkauden lainasopimuksella pelaava Riku Riski oli tämän päivän ottelusta sivussa nivusvamman vuoksi.

Skotlannin liigassa suomalaisseura on yhdeksän pistettä viimeistä edellisenä olevasta Kilmarnockista, mutta United on pelannut kaksi ottelua vähemmän eli toivoa säilymisestä on vielä ilmassa, etenkin kun peli näyttää vihdoin löytäneen uomansa.