Mixu Paatelaisen pomolta kova ulostulo: ”Haluan pyytää anteeksi faneilta”

Dundee Unitedin kausi Skotlannin Valioliigassa on ollut vaikea. Viime kaudella viidenneksi yltänyt United on tällä hetkellä sarjajumbona 13 pistettä toiseksi viimeisenä olevan Kilmarnockin takana. Eilen joukkue nöyrtyi kotikentällään Motherwellille numeroin 0-3.

Seura erotti jo syyskuussa manageri Jackie McNamaran ja palkkasi lokakuussa hänen tilalleen Mixu Paatelaisen. Entinen Huuhkaja-luotsi ei ole kuitenkaan onnistunut kääntämään joukkueen kautta.

Dundee Unitedin puheenjohtaja Stephen Thompson on päättänyt Motherwell-tappion jälkimainingeissa julkaista seuran verkkosivuilla lausunnon, jossa mies pyytää muun muassa anteeksi seuran faneilta.

– Haluan seuran puheenjohtajana pyytää Dundee Unitedin kannattajilta anteeksi surkeaa esitystämme eilen Motherwelliä vastaan. Sijoituksemme Valioliigan viimeisenä ei ole hyväksyttävä. Dundee Unitedin ei pitäisi olla siellä missään olosuhteissa, alkoi lausunto.

Thompson kertoo myös, että Dundee Unitedin palkkabudjetti on pääsarjan kolmanneksi korkein ja että joukkueeseen panostamisen odotettiin pitävän Dundee Unitedin huipulla.

– Olemme kuitenkin epäonnistuneet surkeasti kentällä voittamalla vain kolme 25 liigaottelusta ja putoamalla aikaisessa vaiheessa Liigacupista. Emme voi suvaita eilisen kaltaisia esityksiä. Nykyjoukkueella on 13 peliä aikaa pitää seura Valioliigassa ja palauttaa maineensa ammattilaisina, päättyi ulostulo.