© Kuva: Getty Images

Neymarin isä kiistää Barcelona-sopimuksen

Neymarin isä Neymar Senior kiistää, että hänen poikansa olisi tehnyt uuden viisivuotisen sopimuksen FA Barcelonan kanssa, kuten ESPN Brazil eilen uutisoi.

-Totta kai toivon, että hän allekirjoittaa sopimuksen, mutta vielä hän ei ole sitä tehnyt. Hänellä on vanhaakin sopimusta kaksi vuotta jäljellä, joten fanit voivat olla ainakin sen aikaa rauhallisin mielin. Odotamme että keskustelut uudesta sopimuksesta alkaisivat, mutta vielä emme ole istuneet alas.

– Olemme hyvin rentoutuneita sen suhteen, mitä me teemme Barcelonassa ja mitä seura tekee. Istumme puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun kanssa alas huhtikuussa ja uskon, että löydämme Neymarille ja Barcelonalle yhteisen polun tulevaisuudessakin, isäpappa avautui espanjalaiselle AS:lle.