© Kuva: Getty Images

Oho! Jalkapallon kauhukakarakin kelpaa Kiinaan?

Saksalaislehti Bild kertoo Wolfsburgin Nicklas Bendtnerin olevan matkalla Kiinaan. Lähteiden mukaan tanskalaiskärki on saanut ison tarjouksen maasta.

28-vuotias Bendtner ei ollut eilen keskiviikkona Wolfsburgin kokoonpanossa Mestarien liigan ottelussa Gentiä vastaan, mikä kiihdytti entisestään huhuja.

Hyökkääjä on viime vuosina kerännyt enemmän huomiota suuren egonsa kuin maaliensa ansiosta. Tällä kaudella mies on jäänyt Bundesliigassa vaihtomieheksi tehden vain kaksi osumaa 13 pelaamassaan kamppailussa.

”Lordi Bendtner” lempinimellä tunnettu Tanskan maajoukkuemies on noussut jalkapallofanien keskuudessa melkoiseksi kulttisankariksi. Bendtner muistetaan myös muun muassa jalkapallokenttien ulkopuolisista humalaisista toilailuistaan.