© Kuva: Getty Images

Oikeudenkäynnistä kuuluu kummia – Barcelonan tähtihyökkääjästä tarjottu 190 miljoonaa euroa?

Brasilialaishyökkääjä Neymarin siirtoa Santosista Barcelonaan vuonna 2013 käsittelevä oikeudenkäynti on meneillään Espanjassa. Tuomioistuin tarkastelee siirtoon liittyviä epäiltyjä väärinkäytöksiä.

Espanjalaislehti Marca kertoo Neymarin isän, Neymar seniorin väittäneen eilen keskiviikkona todistuksessaan, että hänen pojastaan on tehty 190 miljoonan euron tarjous lähiaikoina. Mies ei kuitenkaan maininnut, mikä seura tuollaisen tarjouksen olisi tehnyt. Lähteen mukaan isä viittasi todistuksessaan useaan otteeseen poikansa asemaan yhtenä jalkapallomaailman halutuimmista pelaajista.

Marca kertoo kuitenkin, että poistuessaan oikeudenkäynnistä Neymar Sr. vakuutteli poikansa jatkavan sopimustaan Barcan kanssa. Isän mukaan jatkosta sovitaan, kunhan käynnissä oleva lakisotku on saatu alta pois.