© Kuva: Getty Images

Ottaako Liverpool ensimmäisen pyttynsä sitten 2012?: ”Jürgen Klopp on ratkaiseva elementti”

Liverpool kohtaa Liigacupin finaalissa sunnuntaina Manchester Cityn. Entinen Pool-legenda Steven Gerrard uskoo vahvasti, että Liverpool nostaa kannua ensi kertaa neljään vuoteen.

– Jürgen Klopp on tehnyt managerina upeaa työtä. Hän on vasta tullut ensi kertaa tähän liigaan, kuten moni hänen pelaajistaankin, mutta silti hän on ollut taktisesti erittäin hyvä. Minä uskon, että he voittavat finaalin, Gerrard kirjoittaa Daily Telegraphissa.

– Heillä on yksi massiivinen elementti, joka tekee eron tuossa ottelussa ja se on juuri Klopp.

– Finaaleihin valmistautumisessa managerien rooli korostuu entisestään. Omalla urallani esimerkiksi Kenny Dalglish, Rafael Benitez, Gerard Houllier ja Phil Thompson osasivat kokemuksellaan valmistaa joukkueen tismalleen oikein.

– Kun katson vanhaa seuraani ja Jürgen Kloppia, niin tiedän, että he ovat valinneet voittajan. Hänen intohimonsa on samanlainen kuin Houllierilla, Benitezillä tai Dalglishilla, ja ainoa intohimon kohde juuri nyt on voittaa tuo pokaali.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!