© Kuva: Getty Images

Päävalmentajan kiukuttelu keskeytti Bundesliiga-kamppailun 8 minuutiksi!

Pierre-Emerick Aubameyang vei Borussia Dortmundin 1-0-johtoon  toisen puoliajan keskivaiheilla vierasottelussa Bayer Leverkusenia vastaan.

Gabonilaistykin osumaa seurasi melkoinen tapahtumasarja: Leverkusen-luotsi Roger Schmidt protestoi maalia voimakkaasti, koska hänen mielestään sitä ei olisi pitänyt hyväksyä ennen vastahyökkäystä tapahtuneen rikkeen vuoksi.

Erotuomari Felix Zwayer sai tarpeekseen Schmidtin kovasanaisesta protestoinnista ja komensi hänet katsomoon. Valmentaja ei kuitenkaan suostunut jättämään paikkaansa vaihtopenkillä. Erotuomari päätti tässä vaiheessa keskeyttää ottelun. Molempien joukkueiden pelaajat poistuivat kentältä. Lopulta joukkueet tulivat takaisin noin kahdeksan minuutin tauon jälkeen, ja Schmidt suostui siirtymään katsomon puolelle.

Ottelu päättyi Dortmundin 1-0-voittoon.