Pep Guardiola ärsyyntyi: ”Fyysisellä kunnolla ei pätkääkään merkitystä tässä”

Bayern München näytti jo karkaavan upeaan vierasvoittoon Mestarien liigan pudotuspeliavauksessaan, mutta Juventus kampesi 0-2-lukemista vielä tasoihin.

Bayernille osuivat tauon molemmin puolin Thomas Müller ja Arjen Robben. Juventuksen maaleista vastasivat Paulo Dybala ja Stefano Sturaro.

– Tulos on, mitä on. Tiedän, että Italiassa puhutaan fyysisen kunnon merkityksestä, mutta se ei kiinnosta minua pätkääkään. Minua kiinnostaa vain henkinen puoli tässä, Bayern-luotsi Pep Guardiolaa siteerattiin Daily Maililla.

– En missään vaiheessa odottanut, että hallitsisimme niin, että he eivät laukoisi kertaakaan maalia kohti tai että olisimme fantastisia koko 90-minuuttisen ajan. Heillä on pelaajia, jotka ovat kaikkien aikojen suosikkejani ja osoitimme luonnetta heitä vastaan.