© Kuva: Juha Tamminen

Petteri Forsell seuravalinnastaan: ”Tarvitsin jotain muuta kuin kotimaista liigaa”

Petteri Forsellin siirtyminen Puolan toista sarjatasoa edustavan MKS Miedz Legnican paitaan on herättänyt kommentteja laidasta laitaan jalkapalloa Suomessa seuraavassa yhteisössä. Forsell kertoo muitakin vaihtoehtoja olleen.

– Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja vaikka voitimme Cupin, niin oma kauteni oli huono ja siksikin uutta ulkomaista seuraa oli vaikea löytää. Tarjolla oli vaihtoehtoja ja totuuden nimissä halusin pois Suomesta. Olen pelannut ja nähnyt Veikkausliigaa eikä siellä tarvitse todistaa yhtään mitään, Forsell kommentoi  OrsaSportin kotisivuilla.

25-vuotias potkuihme näkee Puolan kentiltä olevan lyhyempi matka urallaan eteenpäin kuin Veikkausliigasta. Kyse ei miehen mukana ole kuitenkaan pelin tasosta vaan Suomen pääsarjan maineesta maailmalla.

– Ja en ole ylimielinen, mutta tarvitsin jotain muuta kuin kotimaista liigaa, jossa olen pelannut jo vuosia. Sopimuksessa on paljon erilaisia asioita ja oma tarkoitus on ensin laittaa itseni ihan oikeasti huippukuntoon, sitten auttaa joukkuetta omissa tavoitteissa ja jatkaa eteenpäin.

– Uskon, että täältä on lyhyempi matka isompiin ympyröihin kuin meidän kotimaisesta sarjasta, joka on ikävä kyllä erittäin aliarvostettu. Aika näyttää onko askel oikea vai väärä.