PSG-pakki näkee Guus Hiddinkin herättäneen Chelsean: ”Näissä otteluissa ei ole suosikkeja”

PSG:n kokenut laitapakki Maxwell uskoo Chelsean olevan nykyluotsinsa Guus Hiddinkin alaisuudessa kovempi vastus kuin olisi ollut Jose Mourinhon luotsaamana.

Joukkueet kohtaavat jo kolmannen kerran muutaman vuoden sisään Mestarien liigan jatkopeleissä. Kun vielä viime vuonna Chelsea lähti suosikkina – pudoten tosin jatkosta -, ovat nyt ulkopuoliset odotukset PSG:n puolella.

PSG on hallinnut varsinkin kotimaansa kenttiä pelaamalla ilman tappioita 44 ottelun ajan.

– Muiden ihmisten mielipiteet (Chelsean heikkoudesta) eivät merkitse mitään. Emme koskaan tunne olevamme joitain vahvempia tai joitain heikoimpia. Kun pelaamme Chelsean tapaista joukkuetta vastaan, ei ottelussa ole suosikkia, Maxwell kommentoi Goal-sivustolla.

– Tunnemme toki heidät hyvin ja kumpikaan joukkueista ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta paperilla. Otteluista tulee meille hankalia, varsinkin kun he vaihtoivat valmentajaa. Chelsea on nyt vaikempi vastus, kun heillä on enemmän intohimoa.

PSG:lta puuttuu ottelusta laitapakki Serge Aurier kurinpidollisista syistä sekä Ezequiel Lavezzi loukkaantumisen vuoksi. Hyökkävän keskikenttämiehen Javier Pastoren pelikunto selviää vasta ottelun alla.

Chelsealta puuttuu kokoonpanosta kapteeni John Terry, juuri vakavan polvivamman kärsinyt toinen toppari Kurt Zouma sekä pelikieltoa kärsivä Nemanja Matic. Brassitaituri Oscarin pelikunto on myös arvoitus.

Kertoimet (Expekt):

PSG-Chelsea, ti 16.2. klo 21.45
1 1,65
X 3,60
2 5,75