PSG:n yli vuoden tappioton putki päättyi – ”Tämän täytyy olla meille herätys”

Paris Saint Germainin 36 ottelun tappioton putki kotimaan kilpailuissa päättyi sunnuntaina, kun Lyon kukisti kohti mestaruutta yhä porskuttavan pariisilaisryhmän 2-1-lukemin sunnuntaina. PSG:n tappio oli joukkueelle ensimmäinen sitten maaliskuun 2015 kotimaan sarjaottelut ja cup-kilpailut mukaan lukien.

PSG johtaa yhä Ranskan liigaa peräti 23 pisteellä ja keskittyminen on käännetty europeleihin ja kotimaan cup-otteluihin. PSG-luotsi Laurent Blancin mukaan joukkueen pitää ottaa tappiosta opiksi ennen ensi viikon Chelsea-kamppailua.

Lontoossa pelattavaan ratkaisevaan Mestarien liigan pudotuspeliotteluun lähdetään PSG:n niukassa 2-1-johdossa.

– Puhuin juuri pelaajille, että tämän täytyy olla meille herätys. Lyon ansaitsi voittonsa. Heidän tekninen tasonsa ja aggressiivisuutensa oli riittävä sen saavuttamiseksi. Jos minulla olisi selitys meidän esitykseemme, antaisin sen pelaajille. Tämä oli meiltä täysin odottamatonta. Mikään valmistautumisessa ei näyttänyt, että pelaisimme näin heikosti. Olimmeko liian rentoja valmistautuessamme? En tiedä, Blancia siteerattiin Soccerway-sivustolla.

– Teimme tappiottomien pelien ennätyksen eikä sitä voi meiltä ottaa pois. Nyt meidän pitää kuitenkin ottaa itseämme niskasta kiinni. Odotimme tästä vaikeaa peliä, mutta emme mitään tällaista. Meiltä puuttui monia asioita, mukaan lukien oikea asenne ja sitoutuminen.

PSG:n seuraava haaste on jo keskiviikon Ranskan cupin ottelu Saint-Etienneä vastaan. Ennen Chelsea-peli vastassa on viikonloppuna myös Montpellier liigapelissä.