© Kuva: Getty Images

Rafael Benitez nimesi Real Madridin ongelman ja sivalsi seurapomoa

Vuoden alussa Real Madridin valmentajan paikalta potkut saanut Rafael Benitez arvosteli seurapomo Florentino Pereziä kärsimättömyydestä ja kertoi mielestään suurimman esteen Madridin menestykselle.

– Sinun [valmentajan] täytyy tehdä kaikki täydellisesti. Heti jotakin menee pieleen, tai jos seurapomo ajattelee jossain olevan ongelmia, olet pulassa, Benitez kommentoi BT Sportille.

Omien potkujensa syynä ex-valmentaja piti Perezin kärsimättömyyttä.

– Uskon, että olisimme pärjänneet oikein hyvin, mutta he olivat kärsimättömiä. Fanit, hallituksen puheenjohtaja [Perez] ja sitten he vaihtoivat manageria.

Liverpoolin Mestareiden liigan voittoon johdattanut espanjalainen muistutti myös pitkästä listasta muita valmentajia, joiden kausi Real Madridissa on jäänyt kesken.

– On paras muistaa mitä [Real Madridissa] on tapahtunut viime vuosina.

– Siellä on ollut [Jose Antonio] Camacho, [Vicente] Del Bosque, [Manuel] Pellegrini, [Jose] Mourinho, [Carlo] Ancelotti – ei ole helppoa olla valmentaja [Real Madridissa].

Valencia-peräsimeen ensi kesäksi huhuttu Benitez harmitteli Real Madridilla olevan käsillään ongelma, johon seura ei pysty vaikuttamaan.

– Ongelmana on Barcelonan taso ja se, että Madridia on niin vaikea valmentaa. Madridin täytyy voittaa koko ajan, ja silti Barcelona pärjää yhtä hyvin, ja se on iso ongelma.