Real Madridin saksalaistähdellä outo sopimus: palkka vain 6.000€ kuussa, bonukset 11 miljoonaa vuodessa!

© Kuva: Getty Images

Portugalilainen futiksen paljastussivusto ”Football Leaks” on julkistanut verkkosivuillaan Real Madridin saksalaistähden Toni Kroosin pelaajasopimuksen, joka pitää sisällään muutaman huomionarvoisen kohdan.

Maailmanmestari joutuu maksamaan espanjalaisseuralle huikeat 300 miljoonaa euroa, mikäli hän omasta tahdostaan vaihtaa maisemaa. Portugalilaistähti Cristiano Ronaldon kohdalla vastaava summa on peräti miljardi euroa, joten Kroosin summa ei sikäli ole mikään suuri yllätys.

Sen sijaan kun tuon mahdollisen siirtosanktion suhteuttaa saksalaisen keskikenttämiehen palkkaan, joutuu jo hieman hieromaan silmiään: Kroosin virallinen palkkasumma on kontrahdin mukaan ainoastaan 6.000 euroa kuukaudessa. Paperiin on kuitenkin merkitty myös noin 11 miljoonan euron vuotuiset bonusmaksut, joten Kroos nauttii ruhtinaallista tulotasoa.

Siinä missä kuukausipalkka mätkähtää saksalaisen pankkitilille kerran kuussa, maksetaan bonusrahat kahdesti vuodessa: kulloinkin 10. tammikuuta ja 10. heinäkuuta.