© Kuva: Juha Tamminen

Roman Eremenko täysin hukassa uudella pelipaikallaan kärjessä

Roman Eremenko oli täysin hukassa uudella pelipaikallaan kärjessä, kun Moskovan TsSKA pelasi sunnuntaina Amkaria vastaan harjoitusmittelöä Marbellassa.

Peli päättyi 0-0 ja Huuhkajien pelaaja vaihdettiin kentältä toisella puoliajalla. Eremenko pelasi osapuilleen tunnin moskovalaisseuran hyökkääjänä, mikä on TsSKA-luotsi Leonid Slutskin kokeilu. Eremenkon suorituksesta paistoi, ettei mies ole pelannut piikissä.

Normaalisti Eremenko on pelannut TsSKA:ssa kärjen takana, mutta se paikka on sementoitu äskettäin paluun kasvattaseuraansa tehneelle Roman Shirokoville, joka on Venäjän maajoukkueen kapteeni.

Koska Slutski on myös Venäjän päävalmentaja, tarkoittaa se Eremenkon kohdalla todennäköisesti sitä, että pelipaikka lienee jatkossakin jossain muualla kuin keskikentän ylemmällä oksalla kärjen takana. Pahimmassa tapauksessa Eremenkoa kutsuu vaihtopenkki, vaihtoehtona on esimerkiksi keskikentän vasen laita.