© Kuva: Getty Images

Seuraikonia kyykytetään AS Romassa: ”En voi jatkaa täällä tällä tavalla”

AS Roman 39-vuotias ikoni Francesco Totti on pelannut seurassa vuodesta 1992 eli jo 24 vuotta. Totti ei kuitenkaan ole enää tyytyväinen seurassa. Hän kritisoi RAI:lla rajusti valmentaja Luciano Spallettia.

– En voi enää jatkaa Romassa, jos tämä sama meno jatkuu. Tunnen olevani hyvässä fyysisessä kunnossa ja haluan pelata, Totti sanoi.

Viikon Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan Totti tuli mukaan 87. minuutilla, se oli vasta hänen kolmas esiintymisensä kentällä sitten syyskuun. Reisivamma piti hänet sivussa pitkään, mutta nyt mies on ollut jo jonkin aikaa pelikunnossa. Vielä viime kaudella hän pelasi 27 liigaottelua ja teki kahdeksan maalia.

– Penkillä istuminen ottaa todella koville. Ymmärrän kyllä, että minun iässäni ei pelaa enää joka ottelussa, mutta tällainen kyykytys ei tee hyvää minulle. Olen kuitenkin antanut Romalle elämästäni todella paljon ja koen ansaitsevani kunnioitusta hiukan enemmän, Totti vuodatti.

Välit valmentaja Spallettin kanssa eivät ole kovin lämpöiset.

– Sanomme hyvää huomenta ja hyvää päivää toisillemme. Lehdissä hän puhuu mukavia asioita, muttei koskaan suoraan minulle. Arvostan häntä silti valmentajana korkealle ja hän on hyvä mies Romaan.

– Sopimukseni päättyy kesällä. Odotan nyt uutisia seuran presidentiltä ja arvioin sen jälkeen omaa tulevaisuuttani, Totti sanoi.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä