© Kuva: Getty Images

Shokkihuhu: Guardiolalle kenkää Bayernista ennen kauden loppua – kiitos ennenaikaisesta lähtöilmoituksesta?

Bayern München -sopimuksensa kesään päättävä valmentaja Pep Guardiola saattaa saada lähtöpassit Bayernista jo ennen sopimuksensa loppumista, väittää brittiläinen Daily Express.

Saksan suurseurassa 2013 aloittanut espanjalainen valmentaja ei halunnut Bayernin kanssa jatkosopimusta, vaan ilmoitti vuoden alussa siirtyvänsä Manchester City -peräsimeen Manuel Pellegrinin tilalle.

Daily Expressin mukaan Guardiolan kesken kautta antama ilmoitus siirtyä toiseen seuraan on hiertänyt valmentajan välejä Bayernin seurapomojen kanssa. Lehden mukaan välit ovat tulehtuneet seuran puheenjohtajan Karl-Heinz Rummineggen sekä urheilujohtajien Uli Hoenessin ja Matthias Sammerin kanssa.

Bayern johtaa Bundesliigaa selkeällä erolla ja jahtaa yhä Saksan cupin ja Mestareiden liigan voittoa. Daily Expressin mukaan epäonnistuminen europeleissä voisi yhdessä huonojen välien kanssa kuitenkin merkitä Guardiolalle lähtöpasseja ennen kesän tuloa.

Bayernin tuleva valmentaja on Real Madridin entinen valmentaja Carlo Ancelotti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!