© Kuva: Getty Images

Sivusto: Bayern München -tähteä lähestyttiin rahakkailla houkutuksilla – pelaajan edustajilta tyly reaktio

Bayern Münchenin Franck Ribery on kiinnostanut alkuvuoden aikana kiinalaisseuroja, jotka ovat tiedustelleet hänen halukkuuttaan siirtyä maahan, kertoo Le10sport.com-sivusto. Lähteen mukaan pelaajan edustajat eivät kieltäytyneet tarjouksista – vaan jättivät kokonaan vastaamatta niihin.

Kiinaan on alkuvuoden aikana siirtynyt Euroopasta muun muassa Alex Teixeira, Ramires ja Jackson Martinez. Lisäksi maahan on viety huhuissa muun muassa Hulkia, Fernando Torresia ja John Terryä.

32-vuotias Ribery on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista. Mies on pelannut vain yhdessä Bundesliiga-ottelussa ja siinäkin vain 15 minuuttia. Ranskalainen onnistui tuossa ajassa maalinteossa.

Riberyn sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2017.