© Kuva: Juha Tamminen

SJK:n hurja vire toi Liigacupin finaalipaikan – Etelän joukkueilla kiivas välienselvittely käynnissä!

SJK jatkoi tappiotonta Liigacupin saldoa kaatamalla Ilveksen Tucon maalilla tiistaina. Kun myöhemmin illalla liiganousija PS Kemi ja RoPS tasasivat pisteet 1-1-lukemin, varmisti SJK jo paikan kilpailun finaalissa Pohjoisen lohkon ykkösenä.

–  Tämä oli varmaan pre-seasonin paras peli. Pallollinen pelaaminen oli ekan tunnin erittäin hyvää, pallottomien liike teki sen mahdolliseksi. Tehtiin maali ja puolustettiin loppu hyvin, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kommentoi seuran kotisivuilla.

– Vähän paremmalla rauhallisuudella olisimme voineet tappaa pelin ja tehdä enemmän maaleja. Koposelta erinomainen peli, meillä on kova kilpailu pelipaikoista. Tämä oli neljäs peli yhdeksään päivään ja homma parani koko ajan

Eteläisessä lohkossa tilanne on täysin auki. Kaikki ottelunsa pelannut FC Lahti johtaa lohkoa, mutta FC Interillä, PK-35 Vantaalla ja HJK:lla kullakin on mahdollisuus nousta vielä ykköseksi ja finaalipaikkaan kiinni.