Thierry Henry Louis van Gaalin tilanteesta: ”Hälytyskellot soineet lokakuusta”

Entinen Arsenal-hyökkääjä Thierry Henryn mukaan Louis van Gaalilla ei ole mitään mahdollisuuksia jatkaa pestiään enää kolmatta kautta eli sopimuksensa loppuun.

– On helppoa unohtaa, että ManU oli kärjessä, kun joukkue kohtasi Arsenalin lokakuun alussa. Silloin he päästivät kolme maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana [0-3-tappiolukemiin päättyneessä ottelussa] ja hälytyskellot alkoivat soida, Henry kirjoittaa The Sunin kolumnissaan.

– Nyt van Gaalin pitää koko ajan vastata spekulaatioihin tulevaisuudestaan nyt ja mahdollisuudesta siihen, että Jose Mourinho korvaa hänet. Tällainen on mahdoton tilanne managerille enkä pysty näkemään, kuinka van Gaal voisi jatkaa kesää pidemmälle.

ManU kohtaa sunnuntaina Arsenalin kotikentällään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!