© Kuva: Getty Images

Topparikomeetasta Pep Guardiolan ensimmäinen hankinta Manchester Cityyn?

Pep Guardiola ottaa Manchester Cityn komentoonsa ensi kesästä lähtien ja mies tullee uusimaan joukkuettaan roimasti. Miehen ensimmäiseksi hankinnaksi uumoillaan Atlehtic Bilbaon 21-vuotiasta Aymeric Laportea.

The Sunin mukaan keskuspuolustajan viime kesänä solmimassa nelivuotisessa sopimuksessa on 40 miljoonan punnan purkupykälä.

Laporte, Ranskan U21-pelaaja, liittyi jo vuonna 2010 Athleticin junioreihin. Hän debytoi La Ligassa jo kaudella 2012-2013 ja on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo toista sataa peliä Espanjan pääsarjassa.

Espanjan urheilutoimittajat äänestivät hänet viime kaudella La Ligan vuoden joukkueeseen.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!