© Kuva: Getty Images

Valioliigan kesän ykköshankinta pisti pystyyn kunnon show’n – ”Omaa luokkaansa”

Dimitri Payet siirtyi viime kesänä Marseillesta Valioliigan West Hamiin reilulla 10 miljoonalla punnalla. 28-vuotias ranskalainen on osoittautunut alkukauden aikana huikeaksi hankinnaksi.

West Ham voitti tänään Blackburnin Ewood Parkilla pelatussa FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa numeroin 5-1, ja Payet pisti pystyyn uskomattoman show’n – mies tarjoili joukkuekavereilleen useita maalipaikkoja ja viimeisteli kaksi upeaa osumaa.

Miehen ensimmäinen maali tuli vapaapotkusta, joka upposi aivan maalin nurkkaan. Toisen puoliajan lisäajalla tullut 5-1-osuma oli pelin kannalta pelkkää kosmetiikkaa, mutta sitäkin kauniimpi: Payet otti pallon kauniisti mukaansa puolessa kentässä ja spurttasi määrätietoisesti kohti Blackburn-maalia. Lopulta mies paukutti pallon varmasti verkkoon noin 20 metristä.

Ottelun jälkeen Twitter täyttyi Payetia koskevista kehuista. Muun muassa The Timesin toimittaja Henry Winter ylisti Payetin olleen ”omaa luokkaansa”.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!