© Kuva: Getty Images

Valioliigan sensaatiohyökkääjä meinattiin kaupata pilkkahintaan viime kesänä?

Leicesterin Jamie Vardy teki eilen tiistaina kaksi osumaa Liverpoolin verkkoon ja nosti koko kauden maalisaldonsa Valioliigassa jo 18:aan. Mies johtaa nyt maalipörssiä kolmen osuman erolla ennen Tottenhamin Harry Kanea ja Evertonin Romelu Lukakua.

Kaikki olisi voinut hyvinkin mennä toisin, väittää jalkapallosivusto Football Insider, jonka mukaan Leicester oli myymässä nyt 29-vuotiaan kärkimiehen kesällä 5 miljoonan punnan kauppahinnalla Championshipin Sheffield Wednesdayhin.

Lähteen mukaan Leicesterin silloinen manageri Nigel Pearson oli jo hyväksynyt kaupan, mutta Wednesday piti kuitenkin lopulta hintaa liian kovana.

Vardyhan debytoi viime kaudella Valioliigassa Leicesterin noustua Englannin pääsarjaan. Tuo kausi ei ollut tämän sesongin kaltaista ilotulista, sillä Englannin maajoukkuemies onnistui viime kaudella tekemään vain viisi osumaa Valioliigassa.

Viime kauden päätteeksi viisi miljoonaa puntaa saattoi tuntua kovalta hinnalta Vardysta. Viimeisen puolen vuoden aikana miehen arvo on kuitenkin moninkertaistunut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!