Veikkausliigan näkyvyys laajenee – ”Osoittautui loistavaksi tuotteeksi”

Veikkausliigan Sanoma-yhteistyö laajenee kaudesta 2016 eteenpäin. Kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään IS Extran lisäksi myös Nelonen Median Ruutu+ -palvelussa.

Veikkausliigan ja Sanoman yhteistyö laajenee kaudesta 2016 eteenpäin. Tulevalla kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorina lähetyksinä sekä IS Extrassa että Nelonen Median Ruutu+ -palvelussa. Kaudella 2015 Veikkausliigaa esitti IS Extra, joka on Ilta-Sanomien maksullinen verkkopalvelu.

IS Extran ja Ruutu+:n maksullisten lähetysten lisäksi Veikkausliigaa nähdään kaudella 2016 myös vapaasti katsottavina tv-lähetyksinä Nelosella. Veikkausliigan ja Sanoman sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017.

– Yhteistyömme Sanoman kanssa on käynnistynyt hyvin ja olemme tyytyväisiä päästessämme laajentamaan yhteistyötä. Ruutu+ on Suomen suosituimpia suoratoistopalveluja ja sen kautta tavoitamme potentiaalisesti kiinnostuneita yhä paremmin, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

– Olen todella tyytyväinen tähän sopimukseen. Veikkausliiga on mainiossa nosteessa ja se parantaa merkittävästi Ruutu+:n urheilusisältöjä. Tulevalla kaudella Ruutu+ näyttää kaikki pelit ja Nelosella lähetetään kerran kuukaudessa monipuolinen jalkapallokierros, joten kotimaisen futiksen näkyvyys paranee entisestään, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

– Veikkausliiga osoittautui loistavaksi tuotteeksi IS Extrassa viime kaudella ja kotimainen jalkapallo näyttää lähteneen hyvään nosteeseen, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

Lähde: Veikkausliigan tiedote