© Kuva: Getty Images

Video: Zinedine Zidanen pehmeät metodit avanneet Real Madridin pelilliset lukot

Real Madrid on julkaissut kotisivuillaan videon siitä, kuinka päävalmentaja Zinedine Zidane halaa jokaista pelaajaa ennen AS Roma -ottelua keskiviikkona. Real voitti kamppailun vieraskentällä 2-0-lukemin.

Tässä lienee paras esimerkki siitä, kuinka joukkuehenkeä pidetään yllä ja pelaajat saadaan tekemään kaikkensa valmentajan puolesta. On vaikea uskoa, että tammikuussa lähtöpassit saanut professorimainen Rafael Benitez olisi pystynyt osoittamaan samanlaista inhimillisyyttä. Ainakin espanjalaismedian uutisoinnin perusteella mies oli etäinen pelaajille ja valmennusjohdon ja pelaajien välillä tuntui olevan kitkaa.

Zidane on saanut avattua Real Madridin pelillistä lukkoa ja seura ei ole hävinnyt ottelukaan miehen alaisuudessa.

Katso halailuvideo tästä.