© Kuva: Getty Images

Villi huhu: Leicester haluaa todellisen futislegendan riveihinsä

Italialaislehti Gazzetta dello Sport kertoo Valioliigan kärjessä olevan Leicesterin tavoittelevan AS Roman Francesco Tottia.

39-vuotias Totti on pelannut koko uransa AS Romassa. Mies ei kuitenkaan ole tällä kaudella päässyt pelaamaan paljoakaan uuden luotsin, Luciano Spallettin, valmennuksessa, vaikka on toipunut vammoistaan pelikuntoon.

Viime viikolla Totti avautui asiasta italialaismedialle, ja Spalletti päätti pudottaa hänet kokoonpanosta ennen Palermo-ottelua. Kaksikko tosin vakuutteli kamppailun jälkeen, että asia on nyt hoidettu ja Totti on joukkueen mukana normaalisti.

Leicesteriä luotsaava Claudio Ranieri valmensi Tottia AS Romassa vuosina 2009-2011.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!